Vi samlar in, lagrar och använder dina personuppgifter som du ger oss direkt när du besöker vår webbplats, bekräftar köp av en av våra tjänster, prenumererar på vårt nyhetsbrev eller kontaktar oss.
Om du är mindre än 13 år (för USA -besökare) eller 16 år (för EU -besökare eller för besökare från andra håll) måste du be om godkännande från din förälder / vårdgivare innan du skickar din personliga information till denna webbplats. Om vi ​​tror att en av våra användare är minderårig och vi har mottagit hans personuppgifter utan vederbörligt samtycke kommer vi att avbryta dessa uppgifter inom en rimlig tid.

 

Uppgifterna som vi samlar in är
Ditt namn, e -postadress, postnummer, land, preferensspråk, IP -adress och all annan information som du delar med oss ​​när du fyller i vårt kontaktformulär eller när du köper en tjänst.
Information om varje transaktion som görs på vår webbplats, inklusive belopp, valuta och betalningsmedel. Vi lagrar inte ditt kreditkort eller dina bankkontouppgifter: betalningstransaktioner hanteras av tredjepartstjänster som fungerar på våra vägnar.
Svar på valbara undersökningar eller enkäter som vi kan be dig att fylla i.
Supportförfrågningar som du kan skicka oss via e -post eller fylla i det specifika formuläret.
Din webbplats får åtkomstdata som är nödvändiga för att utlämna de köpta tjänsterna.
Annan information som du avsiktligt kan skicka oss via ett formulär på vår webbplats eller som du kan dela med oss ​​medan du kontaktar oss.

Uppgifterna som vi kan samla in är
Dina sociala medier -ID eller den information som delas med oss ​​via dina sociala medier -konton.
Tredjeparts autentiseringsstatus om du besöker webbplatsen med en mobilapplikation (till exempel om du är ansluten till Facebook för tillfället eller andra sociala mediekonton).
Vår e -postöppningsdata eller klick på våra e -postlänkar.
Kopior av din webbplats för säkerhetskopiering (säkerhetskopior).

Uppgifterna som vi samlar in från alla besökare är
Teknisk information om webbplatsanvändning, vilken typ av webbläsare de använder och versionen av den, deras PC -operativsystem.
Deras IP -adress.

På vilken rättslig grund behandlar vi dina uppgifter
När vi behandlar dina personuppgifter för de syften som anges i detta informationsblad baserar vi oss på en eller flera av dessa juridiska grunder:

Konsensus: vi ber ditt samförstånd att använda dina uppgifter, skicka information om våra erbjudanden, skicka riktad annonsering och profilering till dig.
Avtalsenlig ram: när du ingår någon form av avtalsavtal med oss ​​kommer dina personuppgifter att behandlas för tjänsten.
Juridiska skyldigheter: när det är absolut nödvändigt kommer vi att behandla dina personuppgifter för att följa en juridisk eller skattemässig bindande skyldighet.

Hur vi använder dina uppgifter
Vi använder personlig information som vi samlar in för att förse dig med den begärda tjänsten, för att förnya vår teknik och optimera din navigationsupplevelse.

 

Vi använder din personliga information för att
Lämna ut köpta tjänster.
Skicka dig information om vårt arbete via alla kanaler som du har samtyckt till: e-post, telefon / SMS och / eller meddelanden på sociala medier.
För att skicka information till dig och göra det lättare för dig att dela den på sociala nätverk.
Att skapa marknadsföringskampanjer som är inriktade på att marknadsföra vårt arbete.
För att verifiera din identitet och skicka ett e -postmeddelande för att tacka dig för köpet av vår tjänst eller för att du prenumererar på vårt nyhetsbrev.

Vi kan använda personuppgifterna för alla webbplatsbesökare till
Administrera och förbättra webbplatsen och optimera infrastrukturen.
Analysera hur du använder webbplatsen med hjälp av verktyg som Google Analytics och andra verktyg för att hjälpa oss att testa innehållets prestanda och webbplatsens funktionalitet, för att hjälpa oss förstå trafikmodeller och veta om det finns några problem på webbplatsen.
Förbättra kommunikationen genom att spela in interaktioner som görs på webbplatsen, via e -post eller på sociala nätverk. Vi inbjuder dig att notera att när du köper en tjänst eller gör något på den här webbplatsen skapas din virtuella användarprofil automatiskt och du kan uppdatera kl. när som helst dina personuppgifter och preferenser.
Denna virtuella profil låter dig hantera tjänsterna, dina personuppgifter och din beställningshistorik.

 

Hur vi delar din information
Vi säljer inte dina personuppgifter och vi lämnar dem ut endast till de parter som beskrivs nedan, enligt lag, eller med betrodda tredje parter med ditt tillstånd.

Entreprenörer och anställda: våra entreprenörer eller anställda kan ha tillgång till dina kontaktuppgifter, inklusive ditt namn, e-postadress, telefonnummer och dina sociala ID, webbplatsåtkomstdata som tjänsten krävs för att kontakta angående en specifik tjänst. De kan kontakta direkt eller via ett kontaktverktyg för tredje parter som vårt företag hanterar.
Tjänsteleverantörer: vi arbetar med vissa leverantörer av tjänster, särskilt våra databasadministratörer, molntjänster, helpdesktjänster, reklamtjänster, dataanalystjänster och lösenordshanteringstjänster. Dessa leverantörer är skyldiga att garantera största möjliga sekretess genom avtal. De är inte behöriga att använda eller avslöja dina personuppgifter, förutom i samband med tillhandahållandet av deras tjänster.
Leverantörer av betalningssystem: när du köper en av våra tjänster samarbetar vi med PayPal, Stripe, Mollie och andra för att utarbeta kreditkortstransaktioner och andra betalningsmedel. Dessa betalningssystem sparar några av dina personuppgifter. Vi ber dig vänligen att hänvisa till deras sekretesspolicy för att veta mer om hur de använder dina personuppgifter.
Om du köper en tjänst med en förnybar prenumeration sparas dina betalningsuppgifter i det valda betalningssystemet och du ger oss uttryckligen ditt samtycke för att fortsätta med återkommande betalningar. Vi lagrar inte ditt kreditkortsnummer och inte heller uppgifterna om ditt bankkonto. Det är möjligt att ändra dina betalningsinställningar på din profilsida.
Marknadsföring: beroende på hur du använder den här webbplatsen kan vi använda kakorna för att visa dig andra tjänster på Facebook, Google eller andra onlinetjänster. Du kan ha mer information om vår cookie -policy och hantera dina cookies -inställningar genom att kontakta oss direkt.
Anslutna tredje parter: i framtiden efter en fusion, ett förvärv, en omorganisation eller liknande verksamhet kan vi överföra dina personuppgifter till tredje part.
Vi fortsätter att skydda sekretessen för dina personuppgifter och vi informerar dig innan vi överför dem. Om väsentliga förändringar kommer att ske när det gäller behandlingen av dina personuppgifter kommer vi att informera dig och ge dig möjlighet att godkänna dessa ändringar.
Dataskydd: vi kommer att dela dina personuppgifter med företag, organisationer eller personer utanför vårt företag om vi i god tro tror att tillgång, användning, bevarande eller avslöjande av personuppgifter är rimligen nödvändigt för att upptäcka eller skydda mot bedrägerier eller säkerhetsproblem, att respektera våra allmänna villkor, tillgodose alla legitima begäran från en myndighet eller ett domstolsbeslut, att försvara oss mot juridiska krav, för att skydda våra juridiska rättigheter eller vår säkerhet.

Hur vi skyddar dina uppgifter
Dina uppgifter kan överföras och lagras utomlands.
Vi följer branschens standardpraxis, t.ex. användning av brandvägg och kryptografi för att skydda dina personuppgifter från obehörig åtkomst, från ändring, från distribution, från missbruk och från förstörelse. Överföringen av betalningsuppgifter och andra personuppgifter skyddas av säkra och krypterade anslutningar.

Vi vidtar rimliga åtgärder för att säkerställa att gränsöverskridande dataöverföringar överensstämmer med tillämpliga dataskyddslagar och vi arbetar med processorer från tredje part, som är UE-USA Privacy Shield, och Swiss-US Privacy Shield-certifierade, eller som använder standardavtalsklausuler som binder alla parter att skydda datasäkerheten och integriteten.

Vi lagrar personuppgifter under all nödvändig tid för att uppfylla insamlingsomfånget, om inte annorlunda enligt lag. Om du ber oss att avbryta att skicka nyheter eller annan kommunikation eller att avbryta dina uppgifter, gör vi det och fortsätter att lagra den minsta information som krävs för att förhindra bedrägerier och se till att du inte kommer att kontaktas igen.

 

Hur du kan uppdatera och ändra dina data
Du kan granska och uppdatera dina personuppgifter på din profilsida och på sidan Sekretessverktyg. Du kan också ändra dina cookie -inställningar när som helst. För användare från Europeiska unionen, Europeiska ekonomiska samarbetsområdet och Schweiz finns också rätten att:

Åtkomst till personuppgifter;
Erhålla korrigering eller annullering av data, eller begränsa behandlingen av dem;
Invändning mot behandling av data;
Dataportabilitet;
Att återkalla samtycket, där det är möjligt: ​​återkallandet av samtycket får inte äventyra behandlingens laglighet baserat på det samförstånd som gavs före återkallelsen. Återkallandet av samtycket inkluderar möjligheten att när som helst avbryta prenumerationen på vår e -postlista eller kontakta oss för att be om att bli avbokad från våra SMS -listor.
Anmälan till tillsynsmyndigheten (Dataskyddsgruppen).
För ditt skydd kan vi bara dela och uppdatera personuppgifter som är länkade till den e -postadress som du använder för att skicka din förfrågan till oss och vi kan behöva verifiera

din identitet innan du gör det. Vi kommer att besvara den här typen av förfrågningar inom rimlig tid. Vi ber dig att inte skicka känsliga personuppgifter, ditt lösenord eller dina kreditkortsuppgifter via e -post.

 

Anslutningar till tredje parts webbplatser
Vi kan tillhandahålla anslutningar till andra webbplatser. Denna sekretesspolicy avser endast vår webbplats. Vi har ingen kontroll på externa webbplatser och vi är inte ansvariga för deras innehåll eller deras sekretesspolicy. Vi uppmanar dig att läsa deras användarvillkor och sekretesspolicyn för alla tredjepartswebbplatser som du kan besöka via länkarna på denna webbplats.

 

Hur du kan avbryta din registrering
Om du när som helst vill avbryta prenumerationen på vår e -postlista kan du göra det genom att klicka på länken ”avsluta prenumeration” på alla e -postmeddelanden som skickas.
Det är också möjligt att skicka förfrågningar angående databehandlingen på din profilsida och på sidan Sekretessverktyg.

 Om du har några frågor angående denna sekretesspolicy, dina personuppgifter eller skyddet av data på denna webbplats kan du kontakta oss direkt via e-post till hello@jj-media.eu