Har du blivit drabbad av Malware?

Du är inte ensam! Årligen är det 10-tusentals som drabbas av att skadlig kod (Även kallart för malware) infekterar hemsidor.

Malware

1. Köp tjänsten nu, direkt online!

2. Fyll i formuläret som ger oss all åtkomstdata vi behöver för att komma åt din webbplats

3. Slappna av - Din sida kommer att bli städad inom två dagar

 • JJ Medias

  Malware removal

  lösning inom 48 timmar

 • 1790 kr
 • ✓Analys av den initiala situationen
  ✓ Webbplatsåterställning
  ✓ Säkra
  ✓ Aktivitets rapport

Vad ingår JJ Medias

Malware removal

 • Inledande analys

  Att förstå var problemet uppstod och vad som kan ha tagit skada

 • Rengöring

  Vi gör en webbplatsåterställning genom att ta bort skadlig kod och rengöra korrupta filer.

 • Säkra

  Vi stänger ”kryphålet” som möjliggjorde problemet, så det kommer aldrig tillbaka!

JJ Media

Med ett abonemang hos JJ Medias har du alltid tillgång till ett stort team av WordPress-experter som tar hand om er webbplats med alla tekniska aspekter, för ett FAST PRIS!
Detta bidrar att du kan sova gott om natten och ägna all din vakna tid till att fokusera på de viktigare sakerna i din verksamhet.

Vad säger andra

Äntligen ett företag som man kan lita på! Min sida hackades med malware. Jag var också livrädd för att hackern följde mig under tiden jag bytte jobb och jag visste inte vart jag kunde vända mig. Jag kunde lita på JJ Media och jag kan säga att jag inte förväntade mig en så bra tjänst! På rekordtid svarade de på e-postmeddelandet och ville ha behörigheter att logga in och inom tre timmar hade de löst problemet . Super!

Min sida drabbades av en “skadlig kod” som vidarebefordrade användare till spam-sidor. Vi återställa till vår egna databasbackup som löste problemet tillfälligt men varannan eller var tredje dag hände det IGEN.

Människorna hos JJ Media var supereffektiva och mycket professionella och fann att det var skadlig kod som hade satt in ett skadligt skript i vår hemsidas databas! De fixade problemet genom att installera två nya plugins och övervakade vår webbplats i ytterligare en vecka för att säkerhetsställa att det inte hände igen.

resultatet vi fick för denna tjänst var ovärderligt: Vi fick direkt en bra expertis för detta överkomliga pris, resultaten är synliga. Sammanfattat då rekommendera jag JJ Media starkt, vid liknande problem!

Vår sida skickade spam email till oss hela tiden. Konstiga mappar hade skapats på vår ftp. Konstiga osäkra länkar som publicerades på våra sociala medier utan vår vetskap. Väldigt förvirrande men vi förstod snart att vi var drabbade av någon form av “hack” eller “skadlig kod” som vi förstår att det även kallas. Vi baserar all kommunikation och information på vår webbplats och om den äventyras är det ett stort problem för oss! Vi vände oss till killarna från JJ Media som hjälpte oss på ett smidigt sätt och löste problemen på mycket kort tid med största vänlighet och tillgänglighet . Vi hoppas att problemet inte kommer att återkomma i framtiden, men om det skulle göra det så  tvivlar vi aldrig på vem vi kommer kontakta igen!

200

Hanterade wordpress sidor

Här är ett urval av

verktyg som vi jobbar med

 
wordfence
wpml
woo commerce
elementor
Wordpress

Om du av någon anledning inte skulle känna dig nöjd, att vi inte levererar vad vi har lovat, så får du pengarna tillbaka!
Vårt samarbete bygger på vilja och förståelse för varandra! Inga krusiduller!

Vad säger våra redan existerande kunder?

Jag kan varmt rekommendera JJ Media till att ta hand om hemsidor som är helt anpassade efter era egna behov. De är väldigt lyhörda och uppfyller ens önskemål med bred kunskap. Dessutom är de kreativa och tålmodiga. De ser alltid till att jag som kund blir 100% nöjd.

i har använt JJ Medias tjänster i närmare 10 år! Det är alltid lyhörda och ger oss alltid den support vi behöver!
De är väldigt responsiva på förfrågningar!